Kia a dezvăluit imagini teaser cu noul Niro

Autor: Marius Vișan 22 nov. 2021 Știri auto

Kia a dezvăluit o primă imagine a noului Niro. Re-desenat conform filozofiei de design „Opposites United” a companiei, noul Niro ilustrează clar angajamentul Kia față de sustenabilitate.

Inspirându-se din lumea naturală pe care mobilitatea sustenabilă își propune să o protejeze, noul Niro face apel la nevoile complexe ale consumatorilor conștienți de sustenabilitate și oferă un design care conectează caracterul eco-friendly cu plăcerea de a conduce.

Exteriorul noului Niro preia elementele de design prezentate pentru prima dată pe conceptul Habaniro în 2019. Crossover-ul elegant și îndrăzneț întruchipează atitudinea conceptului Habaniro de a fi mereu pregătit pentru aventură, cu o caroserie cu linii curate, high-tech, în două tonuri de culori.

Kia dezvăluie noul model Niro înaintea debutului la expoziția Mobility Show din Seul 2021

În habitaclu, panoul de bord asimetric, neconvențional, combină formele orizontale și diagonale pentru a indica direcțiile de design ale filosofiei „Opposites United” și corespunde spiritului pilonului „Joy for Reason” (Bucurie în lucruri simple) cu construcția sa eco-friendly.

Noul Niro va fi dezvăluit la expoziția Seoul Mobility Show, în data de 25 noiembrie.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: kia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide