Kia Stonic GT Line – Cel mai recent model al mărcii a primit o specificație de inspirație sportivă

Autor: Marius Vișan 07 oct. 2020 Știri auto

Kia a dezvăluit noul Kia Stonic GT Line. Designul exterior al modelului Stonic GT Line oferă un plus de sportivitate aspectului de crossover urban al automobilului, inspirat de modelele GT puternice din gama Kia – Stinger, Ceed GT și ProCeed GT.

Acest lucru se manifestă prin noul design al spoiler-ului față și spate, care oferă o atitudine mai dinamică. Spoiler-ul față este evidențiat de lămpile de ceață integrate, cu lumină LED, de cele trei prize de admisie a aerului în partea frontală și de o terminație metalică de-a lungul marginii inferioare.  În partea posterioară, un spoiler mai proeminent îl diferențiază de alte variante ale modelului Stonic, cu un design care imită țevile de evacuare duble și sigla GT Line situată pe capacul haionului.

Kia Stonic GT Line vine în 15 combinații de culori

În funcție de piața de comercializare, cumpărătorii pot alege până la 15 combinații de culori în două tonuri pentru caroserie și plafon. Modelul GT Line extinde aceste opțiuni de personalizare a culorilor și mai mult, cu evidențierea culorii în jurul celor trei prize de admisie a aerului ale barei de protecție față care se potrivesc cu culoarea contrastantă a plafonului. Toate modelele Stonic GT Line sunt echipate cu jante din aliaj de aluminiu de 17 inch.

La interior cea mai evidentă modificare este decorarea cu efect de fibră de carbon a planșei de bord, un finisaj caracteristic al modelelor GT Line.

Scaunele sunt, de asemenea, unice pentru noua variantă, finisate într-o combinație de material textil negru și piele sintetică cu cusături contrastante de culoare albă. Șoferii sunt întâmpinați cu un nou volan în forma literei D, îmbrăcat în piele perforată cu logo-ul GT Line și cusături contrastante, dar și display-ul digital de 4.2 inch situat între ceasurile de bord.

Interiorul lui Stonic GT Line are cele mai recente tehnologii infotainment

Ca și alte modele ale gamei Stonic, noua variantă este disponibilă cu cele mai recente tehnologii infotainment și de conectare dezvoltate de Kia. În centrul planșei de bord se află sistemul de infotainment de 8.0 inch.

Stonic GT Line oferă noul sistem de propulsie EcoDynamics+ MHEV (mild-hybrid electric vehicle) pe benzină. Motorul de 1.0 litri T-GDi Smartstreamcu are o eficiență sporită prin furnizarea și apoi recuperarea puterii electrice. O baterie compactă de 48V litiu-ion polimer suplimentează cuplul motorului cu putere electrică printr-un generator MHSG (Mild-Hybrid Starter-Generator).

Motorul produce 100 sau 120 CP, fiecare motor oferind sistemul Drive Mode Select cu modurile de condus Eco, Sport și Normal. Stonic GT Line este echipat în dotarea standard cu noua transmisie manuală inteligentă (iMT) dezvoltată de Kia sau opțional cu transmisia automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte de viteză (7DCT).

Intră în Galeria Foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide