Cum arată Kia Carnival cu dotări de Mercedes-Benz? Europenii o vor vedea doar în poze

Autor: Elena Luchian 18 aug. 2020 Știri auto

Kia Carnival este SUV-ul de clasă mare cu dotări de Mercedes-Benz pe care europenii o vor vedea doar în poze. Modelul va fi disponibil doar pe piețele din Asia și din America de Nord.

GALERIE FOTO

Kia Carnival este un Grand Utility Vehicle (GUV), spun sud-coreenii, pentru a scoate în evidență proporțiile impresionante și spațiul generos pe care le oferă modelul.

Grila “tiger nose” primește o nouă abordare și este flancată de faruri cu tehnologie LED și semnătură luminoasă nouă. O bară proeminentă și prize de aer cu finisaje metalizate completează partea frontală. În partea posterioară, Kia a ales să urmeze tendințele de design ale industriei. Astfel, cele două stopuri sunt unite cu o bandă luminoasă.

Kia Carnival are dotari de Mercedes-Benz (6)

Cea de-a patra generație Carnival va fi disponibilă cu jante de 17, de 18 și de 19 inci.

Carnival IV a crescut, față de Carnival III, cu 40 de milimetri în lungime, iar ampatamentul a fost și el extins cu 30 de milimetri, ceea ce se traduce printr-un spațiu interios mai generos. Kia oferă configurații cu două, trei sau chiar patru rânduri de scaune. Până la 11 persoane pot călători la bord.

Kia Carnnival, un Mercedes-Benz Clasa S în versiune Maybach?

Configurația cu șapte aduce la bord fotolii cu reglaje individuale “Premium Relaxation Seats” pe rândul al doilea. Pasagerii care iau loc acolo vor fi răsfățați cu spătare și cotiere reglabile și suport pentru picioare, așa cum vedem la Mercedes-Benz Clasa S în versiune Maybach.

Prin rabatarea spătarelor scaunelor pasagerilor, se obține un volum impresionant pentru bagaje: 2.905 litri.

Cel care conduce acest “lounge” de lux va primi informațiile relevante pe un instrumentar de bord digital de 12,3 inci. Are aceeași diagonală ecranul tactil prin care șoferul poate controla diverse funcții. Acestea sunt unite sub un capac de sticlă.

Kia Carnival are dotari de Mercedes-Benz (15)

Kia a implementat și sistemul “Rear Passenger View & Talk”, care îi permite celui aflat la volan să vizualizeze pe ecranul multimedia starea pasagerilor din spate.

Sud-coreenii trec în contul modelului un confort sporit și manevrabilitate exemplară și datorită suspensiei independente, dar și insonorizării mai bune, care reduce zgomotul și vibrațiile resimțite în cabină.

Clienții vor putea alege motorul Smartstream de 2,2 litri cu 200 de cai putere și 400 Nm, motorul 3.5 MPi cu 270 de cai putere și 332 Nm sau unitatea V6 de 3,5 litri GDi cu 290 de cai putere și 355 Nm. Toate motoarele sunt cuplate la o transmisie automată cu opt trepte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide