Cât costă Kia Sportage prin Programul Rabla? Devine cel mai ieftin SUV compact

Autor: Elena Luchian 21 apr. 2021 Știri auto

Kia Sportage este unul dintre cele mai populare SUV-uri din segmentul compact. Dar cât costă în România prin Programul Rabla? Devine cel mai ieftin model din clasa sa.

GALERIE FOTO

Kia propune Sportage cu un preț de listă de 19.483 de euro cu TVA inclus. Prima de casare scade 7500 de lei (aproximativ 1.500 de euro) din prețul de pornire. Mașina ajunge astfel la 17.983. Kia oferă, în acest moment, și o promoție în valoare de 1.500 de euro. Astfel, discuțiile vor începe de la 16.483.

Este o sumă trecută în dreptul versiunii 1.6 GDi cu tracțiune față și echipare Plus.

Ce primești pentru această sumă când comanzi Kia Sportage prin Programul Rabla?

Echiparea Plus include jante din aliaj de 16 inci și oglinzi electrice. Se regăsesc la bord patru geamuri electrice, un sistem de aer condiționat cu reglaj manual și un volan multifuncțional, iar scaunele sunt îmbrăcate în tapițerie textilă.

Singura nuanță care intră în preț este Casa White. Pentru toate celelalte, clienții plătesc 320 de euro.

Mașina este pusă în mișcare de un motor de 1,6 litri GDi, care dezvoltă 132 de cai putere și un cuplu de 161 Nm. Unitatea expediază resursele către puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu șase trepte.

Kia Sportage, în versiunea de top, prin Programul Rabla

La polul opus se află vârful de gamă Sportage 1.6 DSL Hybrid Electric 7DCT HP 4×4 GT-Line. Prețul său de pornire este de 29.710 euro. Dar prima de casare oferită prin Programul Rabla și reducerea oferită de Kia duc prețul la 26.373 de euro.

Modelul vine cu sistem micro-hibrid și un motor termic de 1,6 litri și un motor electric. 185 de cai putere și 400 Nm sunt expediați către ambele punți prin intermediul transmisiei automate 7DCT cu șapte trepte și dublu ambreiaj și al sistemului de tracțiune integrală.

Echiparea GT Line aduce jante din aliaj de 19 inci, faruri cu lumini de zi și proiectoare de ceață cu tehnologie LED, stopuri LED, oglinzi electrice și încălzite. În grila radiatorului cu finisaj Black High Glossy apare logo-ul GT-Line.

O tapițerie din piele artificială și textil, un volan sport îmbrăcat în piele și aerul condiționat automat se regăsesc și ele pe lista de dotări.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide