Kia XCeed PHEV are un consum incredibil de mic

Autor: ProMotor 06 mai 2022 Știri auto
Kia XCeed PHEV are un consum incredibil de mic

Kia XCeed este un automobil care combină stilul practic al unui SUV compact cu pachetul de funcționalități și manevrabilitatea sportivă a unui hatchback.

Modelul XCeed oferă o serie de funcționalități avansate pentru siguranță, conectivitate și infotainment, fiind astfel unul dintre automobilele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic.

Cu un design stilat, expresiv și modern, noul Kia XCeed reprezintă o alternativă sportive la SUV-urile tradiționale. Un produs al centrului de design european Kia din Frankfurt, XCeed a fost proiectat sub îndrumarea lui Gregory Guillaume, Vice Președinte de Design al Kia Motors Europe.

Spațiu interior și pentru bagaje specifice unui SUV într-o caroserie sportivă, mai compactă

Kia XCeed este proiectat să ofere spațiul interior și pentru bagaje specific unui SUV într-o caroserie sportivă și cu o amprentă la sol mai compactă. Situat ca dimensiuni între hatchback-ul în cinci uși Ceed și Kia Sportage, Kia XCeed reușește să ofere un spațiu interior și un volum pentru bagaje comparabile cu cele mai bine vândute SUV-uri în Europa.

Producția noului Kia XCeed a începeul în luna august 2019, la fabrica Kia din Žilina, Slovacia, pe aceeași linie de producție a modelelor Kia Ceed hatchback, Ceed Sportswagon și ProCeed.

Mai multe informații despre acest model aflați din prezentarea video de mai sus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Luci Popa / ProMotor



Comentarii
Inchide