La un pas de a zbura de pe Pasajul Basarab. Un șofer a câștigat la loteria vieții, dar îl așteaptă o pedeapsă drastică – VIDEO

Autor: George Cristea 14 ian. 2021 Știri auto

Un șofer a câștigat la loteria vieții, dar îl așteaptă o pedeapsă drastică. Acesta a fost la un pas de a zbura de pe Pasajul Basarab, în urma unui accident spectaculos.

Intră în Galeria FOTO

Un accident spectaculos s-a produs miercuri seara pe Pasajul Basarab, în zona complexului Orhideea pe sensul spre bulevardul Titulescu. Șoferul unui Jeep Wrangler a derapat și a ieșit în decor pe șinele de tramvai, fiind la un pas de a cădea de pe pasaj. Martorii spun că circula cu viteză, a lovit gardul care separă șoseaua de linia de tramvai și a ajuns cu autovehiculul pe șine.

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 în jurul orei 21:45 de producerea accidentului. Ajunși la locul accidentului, aceștia au constatat că în autovehicul, care se afla pe liniile de tramvai, se afla o persoană, bărbat, în vârstă de 37 de ani, care nu prezenta vătămări corporale vizibile și nu a solicitat transportul la spital pentru îngrijiri. Acesta a declarat că a fost pasager în mașina implicată în accident, iar conducătorul auto nu se mai află la fața locului.

La un pas de a zbura de pe Pasajul Basarab: Cum a încercat să-i mintă pe polițiști șoferul vinovat

Inițial, polițiștii au demarat operațiuni pentru identificarea celui care a condus mașina, existând suspiciunea că acesta consumase alcool. Această suspiciune a fost confirmată 100%, când polițiștii s-au prins că au fost duși de nas.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii rutieri și audierii persoanei de la fața locului, s-a stabilit faptul că „pasagerul” a condus de fapt autovehiculul implicat în evenimentul rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv cu aparatul Drugtest, rezultat negativ.

A fost condus la Biroul Accidente Ușoare unde a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mașinile par să ajungă destul de frecvent pe linia de tramvai, în special dacă sunt BMW-uri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide