Lada Niva 50th Anniversary Limited Edition este interzisă rușilor

Autor: ProMotor 02 nov. 2020 Știri auto
Lada Niva 50th Anniversary Limited Edition este interzisă rușilor

În ciuda deciziei companiei-mamă AvtoVAZ de a înceta livrarea modelului Lada 4×4 către Europa, modelul Niva este încă foarte popular printre fani. Și asta în ciuda vârstei venerabile, vehiculul off-road robust a fost prezentat prima dată în anul 1976.

Compania germană Partisan Motors se folosește de această popularitate pentru a lansa o ediție specială Lada 4×4 – Lada 50th Anniversary Limited Edition. Motivul pentru aceasta este fondarea AvtoVAZ exact acum 50 de ani. În conformitate cu aceasta, numărul de vehicule este limitat la 50. Mașina urmează să fie produsă în Magdeburg și vândută doar clienților germani. Mașinile din seria aniversară vor avea trăsături distinctive, atât la exterior, cât și la interior.

Detaliile exterioare includ anvelope Goodrich pentru toate terenurile pe jante speciale din aliaj ușor, șine de acoperiș, lărgirea arcurilor roților și bare de protecție speciale. În interior există multă piele de la furnizorul exclusiv Erich Bitter.

Lada Niva ediție limitată nu este destinată rușilor. Prețul ei va fi de 19.900 de euro

Toate mașinile în ediție limitată sunt numerotate cu plăcuța aniversară corespunzătoare și au un certificat de la producător care confirmă că aparțin acesteia. Potrivit Partisan Motors, mașinile din seria aniversară nu vor fi disponibile fanilor ruși ai acestui brand. Distribuția va avea loc în principal în Germania prin intermediul unor dealeri special selectați.

Prețul de vânzare al mașinii pe piața germană, după toate taxele, este de 19.900 de euro pentru consumatorul final. Partisan Motors este foarte pasionat de Lada 4×4: „Niva este un simbol al succesului progresului științific și tehnic al Uniunii Sovietice și al Rusiei, la fel ca primul Sputnik, zborul lui Yuri Gagarin în spațiu și primul spărgător de gheață nuclear ”W. I. Lenin”, dar și al stației spațiale Mir. Niva este un bun cultural național!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: de.motor1.com



Comentarii
Inchide