Lada Niva Travel 2021: Regele se întoarce – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 dec. 2020 Știri auto

Pe 21 decembrie, fabrica Lada West Togliatti, o filială a AVTOVAZ, a început producția de serie a SUV-ului Lada Niva Travel.

Dmitry Azarov, guvernatorul regiunii Samara, și Yves Karakatzanis, președintele AVTOVAZ, au participat la ceremonia care a marcat ieșirea primei mașini de producție de pe linia de asamblare.

La ceremonie de lansare, Yves Karakatzanis, președintele AVTOVAZ, a remarcat: „Aceasta este o mare realizare în special pentru echipa Lada West Togliatti, care a gestionat eficient acest important proiect. Niva are o istorie lungă și glorioasă. Peste 650 de mii dintre aceste mașini circulă astăzi pe șosele și în off-road în Rusia, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și alte țări. Odată cu întoarcerea legendarului nume Niva în familia Lada, deschidem o nouă pagină în istoria noastră. Vreau să vă asigur că în următorii ani, acest nume va fi asociat cu o mulțime de știri importante și interesante.”

VIDEO

Aspectul modelului Lada Niva Travel a primit schimbări semnificative, devenind mai expresiv și mai modern. În partea din față, caracterul masculin al mașinii este subliniat de o capotă nouă cu linii mai voluminoase, grilă și faruri noi.

Din laterale se remarcă arcurile roților mai reliefate, combinate cu un nou design al jantelor din aliaj ce evidențiază performanțele în off-road ale modelului. Partea din spate are și ea modificări, primind stopuri noi, full LED și o bara de protecție mai reliefată.

Intră în Galeria Foto

Lada Niva Travel 2021: Regele se întoarce - VIDEO
Lada Niva Travel 2021: Regele se întoarce – VIDEO

Prima mașină lansată este un exemplar Lada Niva Travel în versiunea off-road

În versiunea Off-road, exteriorul lui Niva Travel este completat de un snorkel standard, anvelope off-road și un kit de caroserie din plastic nevopsit, care va proteja mașina în natură și va arăta excelent pe drumurile orașului datorită detaliilor contrastante.

Toate autovehiculele Lada Niva Travel sunt echipate cu un sistem de tracțiune integrală permanentă, care asigură o distribuție uniformă și o transmisie constantă a cuplului la toate roțile mașinii, cu posibilitatea blocării mecanice a diferențialului central.

Confortul șoferului și al pasagerilor este asigurat de un interior spațios, cu vizibilitate excelentă, aer condiționat, izolare excelentă a zgomotului și vibrațiilor, scaune confortabile precum și un sistem multimedia modern.

Începutul vânzărilor modelului Lada Niva Travel, prețurile, precum și alte informații tehnice vor fi anunțate la o dată ulterioară, informează un comunicat de presă publicat pe site-ul Lada.ru

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lada.ru, FastCarCommunity / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide