Lamborghini Aventador tunat de un român. Kit-ul de tuning poate ajunge la 50 de mii de dolari – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

După opt ani de la lansarea sa, Lamborghini Aventador continuă să fie o mașină care atrage atenția. Anul trecut, producătorul italian de mașini sport a vândut 1.209 de unități, în creștere cu 3% față de 2017.

GALERIE FOTO

LAMBO TUNAT

Până în prezent, Lamborghini a vândut peste 8.300 unități Aventador, ceea ce înseamnă că interesul este foarte crescut. Duke Dynamics este o companie care oferă cele mai interesante kituri de tuning pentru acest model.

Designul este semnat de Marius Dumitrascu, care a dorit să ofere lui Aventador un aspect mai amenințător, aducând un omagiu unor modelele ediție limitată, cum ar fi Centenario. Influențele cele mai vizibile se află în partea din spate, unde bara de protecție prezintă fante de ventilație verticale, câte trei pe fiecare parte, pictate în steagul italian.

Kit-urile sunt alcătuite din materiale precum fibra de carbon și fibra de sticlă de calitate superioră, realizate folosind cea mai nouă tehnologie 3D de scanare laser. Potrivit Duke Dynamics, aceasta asigură o calitate de top. Jantele personalizate sunt de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

În funcție de materialele alese de client prețurile pentru intregul kit pot varia între 35.000 și 50.000 de dolari.

 

 

 


Sursa foto: Carscoops


Comentarii
Inchide