Lamborghini donează măști cu logo-ul companiei

Autor: ProMotor 01 apr. 2020 Știri auto

Lamborghini donează măști și viziere din plexiglas pentru personalul medical de la un spital din Bologna. Dar toate echipamentele poartă logo-ul constructorului de supercaruri.

GALERIE FOTO

Medicii de la spitalul Sant’Orsola-Malpighi din Bologna vor purta măști de protecție cu logo-ul brand-ului auto. Constructorul italian a încetat producția de autoobile, dar a demarat producția de măști și viziere pentru a oferi un ajutor personalului medical, sufocat de avalanșa de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Responsabilitatea confecționării măștilor revine diviziei responsabile, în mod obișnuit, cu realizarea interioarelor mașinilor Lamborghini. 1.000 de măști pe zi vor produce acolo lucrătorii.

Ford folosește sistemul de ventilație a scaunelor pentru a produce măști respiratorii

Specialiștii departamentului de Cercetare și Dezvoltare vor face, la rândul lor, 200 de 200 de viziere pe zi, cu ajutorul imprimantelor 3D.

Aceste activități se desfășoară cu acordul autorităților și în parteneriat cu Universitatea din Bologna. Departamentul de Științe Medicale și Chirurgicale va superviza omologarea echipamentelor medicale realizate de Lamborghini, înainte ca acestea să ajungă în spitale.

Un lucru însă, le-a atras atenția celor care au văzut imaginile. “Care este motivul pentru care Lamborghini inscripționează măștile și vizierele? Nu e ca și cum ar trebui să-și facă reclamă printre medici sau pacienți”, se întreabă cei care au văzut fotografii cu măștile pe rețelele de socializare.

Nu mai puțin de 105.700 de îmbolnăviri au fost înregistrate în Italia, statul european cel mai afectat de pandemia de coronavirus. Peste 12.000 de persoane și-au pierdut viața.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide