Lamborghini Gallardo transformat în cel mai dement Batmobil. Superbul exemplar va ajunge şi la Bucureşti. FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


Câţiva pasionaţi de maşini puternice şi tuning au transformat un Lamborghini Gallardo (cu ajutorul unei cantităţi serioase de fibră de carbon) într-un Batmobil din jocul video Batman: Arkham Knight. Cei interesaşi pot vedea acest minunat exemplar la Bucureşti în cadrul Gumball Rally din acest an, dar până atunci ne mulţumim cu GALERIE FOTO şi clipul video de mai jos.

Gumball 3000, cea mai exclusivistă cursă de maşini din lume, va avea anul acesta marea finala în Bucureşti. Astfel, Palatul Parlamentului din Bucureşti va fi capătul traseului milionarilor împătimiţi care vor trece mai întâi prin Dublin, Irlanda, Prasa şi Ungaria. 

Raliul Gumball 3000 este mai mult decât o cursă cu maşini de lux şi viteze ameţitoare. Conceptul de Gumball 3000 combină muzică, sporturi extreme, fashion, streetwear şi petreceri într-un brand aspiraţional dedicat celor ultra bogaţi şi pasionaţi de maşini. Aici puteţi citi un articol complet despre Gumball 3000.
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide