Un Lamborghini Huracan a fost uitat într-o parcare? De luni de zile, mașina zace în același loc

Autor: Marius Vișan 13 feb. 2022 Știri auto
Un Lamborghini Huracan a fost uitat într-o parcare? De luni de zile, mașina zace în același loc

Un Lamborghini Huracan Performante de 640 CP se prăfuiește de luni de zile într-o parcare din Canada.

Imaginea cu un Lamborghini Huracan Performante, acoperit de un strat gros de praf, s-a viralizat pe rețelele sociale la începutul lunii februarie. Această priveliște tristă ridică multe întrebări? S-a întâmplat ceva cu proprietarul? A trebuit să părăsească țara în grabă sau acest Huracan Performante, care costa peste 230.000 de euro, a fost, de fapt, uitat? Dacă este așa, cine și-ar uita Lamborghini-ul într-o parcare? Ei bine, povestea are un final fericit!

Fotografia cu Lambo-ul roșu mat a apărut pe Instagram

Mașina de 640 CP se află abandonată într-o parcare din Ottawa, Canada, fiind complet acoperită de praf. Stratul este atât de gros încât trecătorii au scris mesaje pe mașină. Pe parbriz se poate vedea o inimă. Altcineva a scris cu degetul pe capota din față, în praf, ”femeie frumoasă, nu te atinge de mașina mea”.

La fel ca toate exemplarele Huracan, versiunea Performante este echipată cu motorul V10 de 5,2 litri aspirat natural care, în acest caz, produce 631 CP și un cuplu de 600 Nm. Puterea este transmisă la toate cele patru roți prin intermediul unei cutii de viteze automate, permițând o accelerație de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde și o viteză maximă de 325 km/h.

Dar totul e bine când se termină cu bine

În lista de comentarii a postării de pe Instagram, presupusul proprietar, care are în feed-ul său și câteva imagini cu un Huracan Performante, a luat cuvântul și a lămurit cazul. Nu-și uitase Lamborghini-ul, ci doar îl lăsase în parcare în timpul unei călătorii de afaceri. Evident, această călătorie a durat atât de mult încât Lambo-ul s-a prăfuit. Totuși, de ce proprietarul nu a protejat măcar mașina super sport cu o husă de interior rămâne un mister.

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: supercar.fails / Instagram


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide