Cum a zgâriat un Lamborghini Kanye West, rapperul care și-a anunțat candidatura la președinția SUA?

Autor: Promotor 07 iul. 2020 Știri auto

Kanye West și-a anunțat candidatura la președinția Statelor Unite. Rapperul american este căsătorit cu vedeta controversată Kim Kardashian. În urmă cu mai mulți ani, un incident al cărui protagonist a fost a devenit viral. Noul său Lamborghini a fost atunci zgâriat de o poartă automată.

GALERIE FOTO

După era Donald Trump, Statele Unite ale Americii se pregătesc de un nou candidat controversat. Kanye West a fost implicat într-o serie de incidente pe care nu le poate șterge cu buretele. Modul în care și-a avariat supercarul, în urmă cu mai mulți ani, este un moment de-a dreptul hilar.

În luna mai a anului 2013, rapperul american, care tocmai își achiziționase un Lamborghini Aventador, a mers să o ia de acasă pe iubita sa, Kim Kardashian, pe atunci însărcinată cu primul copil al cuplului. Dar poarta automată de la reședința lui Kim i-a dat mari bătăi de cap lui Kanye West.

Paparazzi au surprins incidentul în care poarta automată, care nu detectează prezența supercarului, lovește ambele aripi spate ale acestuia. În imagini se poate observa cum, după ce își parchează Aventador-ul, Kanye coboară din mașină și privește descumpănit avaria de pe partea stângă.

VIDEO:

Nici ca pieton Kanye nu este mai norocos. Cu doar câteva zile înainte de coliziunea cu poarta, rapperul se lovise cu capul de un stâlp stradal. Furios, acesta a sărit să bată un reporter care filmase incidentul.

Cine este Kanye West?

Interpret, producător și compozitor, câștigător al 21 de premii Grammy, Kanye West, în vârstă de 43 de ani, a anunțat că intră în cursa pentru Casa Albă chiar pe 4 iulie, într-o postare pe Twitter.

Kanye are sprijinul lui Donald Trump, cu care a avut mai multe întâlniri, dar și pe cel al lui Elon Musk. CEO-ul de la Tesla și-a arătat suportul pe Twitter. Ei sunt, se pare, doi dintre puținii americani care l-au luat în serios pe artist.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide