Nimeni nu l-a crezut pe Elon Musk când a spus numele fiului său. Certificatul de naștere confirmă

Autor: Elena Luchian 17 iun. 2020 Știri auto

Nimeni nu l-a crezut pe Elon Musk atunci când a spus ce nume a ales pentru fiul său, născut în urmă cu o lună. Toți au crezut că este doar una dintre glumele pe care obișnuiește să le facă omul de afaceri. Acum Musk face public certificatul de naștere al fiului lor.

GALERIE FOTO

Certificatul de naștere, făcut public de site-ul american TMZ.com, confirmă numele bizar ales de șeful de la Tesla și de iubita sa, Grimes, pentru primul lor copil. Astfel, micuțul se va numi X AE-XII, un nume unic, care face aluzie la avionul preferat de cei doi, la cântecul favorit al mamei și la inteligența artificială.

Cei doi ar fi preferat o altă scriere a numelui: X Æ A-12. Dar legea din California interzice folosirea oricăror alte caractere cu excepția celor 26 de litere din alfabetul englez. Cratime sau apostrofuri pot fi incluse în nume.

Astfel, în certificatul de naștere scrie că primul prenume al copilului este „X”, cel de-al doilea prenume este „AE A-XII”, iar numele de familie este „Musk”.

Micuțul X Æ A-12 Musk a venit pe lume pe 4 mai. Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, a născut într-un spital din Los Angeles. Elon Musk a postat pe Twitter două fotografii în care apare ținând bebelușul în brațe. Mama copilului a explicat într-o postare pe Twitter că numele se pronunță așa cum ai pronunța aceste litere, , “X A I”, în mod individual, în limba engleză.

Cum se pronunță numele fiului lui Elon Musk?

Se pare însă, că cei doi nu s-au consultat în privința pronunției, pentru că, într-un interviu, Elon Musk a spus că „Æ” s-ar pronunța “Ash” și nu “AI”. Musk recunoaște că iubita lui a ales mare parte a numelor bebelușului.

Este primul copil pentru Grimes, dar este cel de-al șaselea pentru Elon Musk. Toți ceilalți poartă nume… normale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide