Lamborghini prezintă noi imagini teaser și un clip video cu viitorul Huracan Steratto

Autor: Adrian Somai 22 sept. 2022 Știri auto

Lamborghini publică la mijlocul acestei săptămâni mai multe imagini teaser și un clip video cu viitorul Huracan Steratto, continuând astfel campania de promovare începută în urmă cu ceva timp. Deși este așteptat cu nerăbdare de mulți pasionați auto din lumea întreagă, Huracan Steratto nu are până la această oră fixată o dată de lansare. Așadar, pentru moment trebuie să ne mulțumim cu cele câteva informații pe care le-au oferit oficialii constructorului italian.

Așa cum se poate observa din imaginile ce ne-au fost puse la dispoziție, Huracan Steratto a primit din partea constructorului din Sant’Agata Bolognese două suporturi noi pentru plafon și o grafică albastră. De asemenea, putem observa cu ușurință o garda la sol destul de ridicată, element prin care Huracan Sterrato va reuși fără doar și poate să se diferențieze de celelalte modele din gamă. În plus, mai putem observa și o serie de elemente de protecție care înconjoară aripile.

Huracan Steratto ar putea păstra motorizarea V10

La capitolul tehnic nu avem pentru moment prea multe informații oficiale, însă știm că noul Huracan Sterrato ar putea păstra propulsorul V10 aspirat natural și cu capacitate de 5.2 litri. Dacă ne îndreptăm atenția către modelele Huracan Evo AWD sau Huracan STO, vom vedea că această unitate de motorizare este capabilă să producă 640 de cai putere.

Așa cum spuneam și mai devreme, Lamborghini nu a comunicat până la această oră o dată oficială la care noul Huracan Steratto ar urma să fie lansat. Potrivit zvonurilor care circulă deja de ceva vreme pe piața auto, s-ar putea însă să nu mai avem chiar atât de mult de așteptat până să facem cunoștință cu noul Steratto. Și asta pentru că bolidul ar putea fi prezentat oficial chiar în cadrul Salonului Auto de la Paris din această toamnă, eveniment care va începe în data de 17 octombrie.

VIDEO:

Sursa: Motor1 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lamborghini


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide