Land Rover Defender James Bond Edition – Ediția specială inspirată de agentul 007

Autor: Elena Luchian 02 sept. 2021 Știri auto

Land Rover Defender James Bond Edition este versiunea exclusivistă inspirată de seria cu agentul 007 în prim plan. Ce are special?

GALERIE FOTO

Versiunea specială a fost lansată pentru a marca cea de-a 25-a ecranizare a seriei James Bond. Aceasta va sosi pe marile ecrane sub denumirea “No Time To Die”, la finalul acestei luni, după mai multe amânări provocate de pandemia de coronavirus.

Doar 300 de astfel de exemplare exclusiviste vor fi construite. Fiecare dintre ele va fi marcat cu mesajul “One of 300” (“Unu din 300”).

Versiunea ultra-specială iese din atelierul Land Rover SV Bespoke în ambele variante de caroserie, 90 și 110. Off-roader-ul poartă însemnele agentului 007. Este echipat, de asemenea, cu Pachetul Extended Black. Mașina se deplasează pe jante de 22 inci cu finisaj Luna Gloss Black cu etriere vopsite în Albastru Xenon.

Apar elemente care îi trădează natura specială și în cabină. O animație specială prinde viață la pornirea motorului, pe ecranul care redă sistemul multimedia Pivi Pro. Pe timp de noapte, viitorul posesor de Land Rover Defender James Bond Edition va putea observa grafica unică “007”, proiectată de luminile de curtoazie.

Land Rover Defender James Bond Edition – un omagiu pentru ultimul film al seriei cu Daniel Craig în rol principal

Noul Defender James Bond Edition are la bază versiunea cu motor supraalimentat V8 de 5.0 litri. Unitatea dezvoltă 525 de cai putere și un cuplu maxim de 625 Nm. De 5,2 secunde are nevoie Defender 90 cu motor V8 pentru a accelera de la 9 la 100 km/h. Viteza maximă este limitată electronic la 240 km/h.

Defender nu este singurul produs al casei britanice care își va face apariția în “No Time To Die”, alături de James Bond, interpretat pentru a cincea și ultima oară de Daniel Craig. Mai apar în film două Ranger Rover Sport SVR, un Range Rover Clasic și un Land Rover Series III. „No Time To Die” va avea premiera pe 30 septembrie.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide