Larisa Iordache – Acum un an era polițistă la Brigada Rutieră. Acum merge la Olimpiadă

Autor: David Andrei 22 apr. 2021 Știri auto

În urmă cu un an, Larisa Iordache făcea muncă de teren ca polițistă în cadrul Brigăzii Rutiere, în plină carantină generală. Acum s-a calificat la Jocurile Olimpice.

GALERIE FOTO

Larisa Iordache va reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo în această vară. Sportiva în vârstă de 24 de ani a obținut locul 4 în calificările de la Campionatul European care s-a desfășurat la Basel. Este un rezultat care îi asigură prezența în Japonia.

Potrivit Federației Române de Gimnastică, Larisa a mers direct la spital după reprezentația din Elveția. Sportiva avea febră și nu se simțea bine.

“Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri și stare generală proastă. Primele investigații au dezvăluit o infecție la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfășurare”, sunt informațiile apărute pe pagina de Facebook a Federației.

Larisa Iordache este cea ma titrată gimnastă din istoria României la Campionatele Europene, acolo unde a cucerit 16 medalii.

Cum a ajuns tânăra polițistă Larisa Iordache să dirijeze traficul în București

Știm cu toții cum a ajuns Larisa Iordache la o nouă olimpiadă. Dar cum a ajuns să dirijeze traficul în Capitală? Larisa este legitimată la CS Dinamo, club aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Ea a fot nevoită să lucreze ca polițist rutier din cauza lipsei de personal.

Gimnasta a publicat atunci o fotografie, pe pagina sa de Facebook, în care apare îmbrăcată în agent de poliție.

Am schimbat costumul de gimnastă cu uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada acesta dificilă sunt la muncă sunt în pericol. Pentru a opri acest virus, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, scria atunci Larisa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide