Lewis Hamilton și Brad Pitt lucrează la un film despre Formula 1

Autor: Mihai Morcovescu 09 ian. 2022 Știri auto

La Hollywood circulă informația potrivit căreia Brad Pitt și Lewis Hamilton lucrează în mare secret la un film despre Formula 1. Lungmetrajul va fi regizat de Joseph Kosinski, cel care a „dirijat” și noul „Top Gun: Maverick”.

Se pare că platforma de streaming Apple a câștigat deja cursa pentru drepturile asupra filmului. Gigantul californian ar fi plătit o sumă cuprinsă între 130 și 140 de milioane de dolari.

Potrivit CarBuzz, și celebrele studiouri Paramount, MGM, Sony, Universal își doreau acest proiect. De asemenea,, platformele Netflix și Amazon făcuseră la rându-le oferte pentru achiziționarea drepturilor viitorului film, insuficiente însă.

Lewis Hamilton va fi consultant

Producătorul filmului va fi americanul Jerry Bruckheimer, iar scenarist Ehren Kruger. Cei doi au colaborat la realizarea filmului „Top Gun: Maverick”. Pitt și Kosinski au mai fost la un pas de a face un film despre cursele cu motor, în 2013.

Proiectul s-a numit inițial „Go Like Hell” și ar fi trebuit să-l aibă în rolul principal pe Braad Pitt. Ulterior, acesta a fost înlocuit cu Tom Cruise. Până la urmă, proiectul s-a transformat în „Ford vs Ferrari/Le Mans ’66”. În rolurile principale au fost distribuiți Christian Bale și Matt Damon.

Detaliile legate despre film sunt ținute secret. Cu toate acestea, se pare că în viitorul film despre Formula 1, Brad Pitt ar urma să interpreteze rolul unui veteran al curselor automobilistice. Deși retras din activitate, acesta se întoarce în paddock în calitate de mentor pentru un tânăr pilot de perspectivă.

Mulți spun că Brad Pitt seamănă mult cu fostul pilot de Formula 1, britanicul James Hunt, campion mondial în 1976. Tocmai acest „ceva” îl face actorul ideal pentru rolul din viitorul lungmetraj.

În ceea ce îl privește, septuplul campion mondial de Formula 1, Sir Lewis Hamilton, și-ar fi dat acordul pentru a fi consultant pe probleme de motorsport.

Deoarece Kruger încă nu a scris scenariul, cel mai probabil, pelicula ar urma să fie lansată nu mai devreme de 2024.

Sursa: CarBuzz

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CarBuzz


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide