Un Lexus semnalat ca furat în Germania a fost depistat la controlul de frontieră în România – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 aug. 2020 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi au indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Lexus, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Germania.

În ziua de 23 august, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, C.G., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 41 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca Lexus, fără plăcuţe de înmatriculare.

Mașina fusese cumpărată din Elveția

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului transportat, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând astfel că acesta figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Elveţia şi că nu are cunoștință despre faptul că este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 30.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide