Limită de viteză de 80 km/oră pe Autostrada Soarelui

Autor: ProMotor 26 apr. 2019 Știri auto
Limită de viteză de 80 km/oră pe Autostrada Soarelui

La ora actuală, pe A2 (Autostrada Soarelui) se execută lucrări de întreţinere curentă, informează un comunicat CNAIR.

Lucrările vor fi întrerupte pe 25 aprilie 2019 la ora 24.00 şi vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier, iar circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers, spre şi dinspre litoral, între Nodurile rutiere Lehliu şi Drajna. Se vor menţine însă restricţii de viteză (80 km/h) pe un sector de 6 km cuprins între cele două noduri rutiere menţionate mai sus.

Limita de viteză de 80 km/oră pe tronsonul Bucureşti-Fundulea

Pe sectorul de beton al A2, cu o lungime de 24 de kilometri, ( Bucureşti – Fundulea) sunt instituite restricţii de viteză de 80 km/h, care vor fi menţinute până la finalizarea reparaţiilor capitale.

Instituţia aminteşte că pe sectorul de beton al A2, cuprins între Bucureşti şi Fundulea, au fost efectuate lucrări de plombare pentru menţinerea viabilităţii drumului, până când acesta va intra în lucrări de reparaţii capitale.

Pe sectorul de drum în cauză reparaţiile s-au desfăşurat în regim de drum închis încă din data de 28 martie 2019 de către un operator privat cu utilaje şi muncitori proprii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide