Limuzină de lux, confiscată de polițiști. Parcursul a fost epic

Autor: George Cristea 28 mai 2021 Știri auto

O limuzină de lux a fost confiscată de polițiști la intrarea în țară prin punctul de frontieră Galați. Parcursul mașinii a fost unul epic, având în vedere că fusese furată din Germania în aceeași zi.

Intră în Galeria FOTO

O mașină de lux, care figura furată din Germania, a fost găsită de polițiștii de frontieră, când un bulgar a încercat să intre în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Galați.

„În data de 28 mai a.c., în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetăţean bulgar, în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi S8, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2013. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta figurează  în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă cu doar câteva ore înainte de prezentarea la controlul de frontieră”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Limuzină de lux, confiscată de polițiști: Activitatea hoților s-a intensificat

Cetățeanul bulgar le-a spus polițiștilor că a împrumutat mașina de la un prieten din Germania și nu știa că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu. Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul a fost reținut pentru continuarea cercetărilor. Este interesant cum a ajuns mașina furată din Germania atât de repede la granița de est a României. Parcursul acesteia trebuie să fi fost unul epic.

Un alt autoturism, Lexus de această dată, a fost oprit de polițiștii de frontieră în punctul Valea lui Mihai. Acesta fusese raportat joi ca fiind furat în Franța, fiind descoperit de polițiștii români în aceeași zi. La volanul mașinii se afla un cetățean român, în vârtsă de 28 de ani. Autoturismul, în valoare de 40.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide