O limuzină Mercedes-Benz Clasa S se vinde la preț de Dacia Logan second hand

Autor: Elena Luchian 26 aug. 2021 Știri auto

Cea mai ieftină limuzină Mercedes-Benz Clasa S, scoasă la vânzare în România, nu-și arată deloc vârsta. Și se vinde la preț de Dacia Logan second hand. Cât cere vânzătorul pe ea și ce dotări are? Mulți posesori de mașini noi ar fi invidioși.

GALERIE FOTO

Un Mercedes-Benz Clasa S W220 din 2003 a fost scos la vânzare. Deși are aproape 20 de ani, limuzina arată la exterior de parcă ar fi nou-nouță.

Mașina este în versiune S 400 și este pusă în mișcare de un motor V8 turbodiesel de 4.0 litri. Unitatea dezvoltă 250 de cai putere și un cuplu maxim de 560 Newtoni metru. O transmisie automată cu cinci trepte livrează resursele către puntea spate.

Lista interminabilă de dotări i-ar face invidioși pe mulți posesori de mașini produse în 2020/2021. Sistem de aer condiționat cu reglaj automat Climatronic, scaune încălzite și ventilate, care prezintă reglaj electric, cu încălzire și ventilație, se regăsesc la bord. Un sistem audio Bose, patru geamuri electrice și senzori de parcare în față și în spate completează seria de echipamente de care beneficiază limuzina din 2003.

O Dacia Logan second hand ar putea fi achiziționată cu aceeași sumă

În cabina acestui Clasa S,  atmosfera elegantă, tipică limuzinelor Mercedes este confirmată de inserțiile din lemn și de pielea bej, care îmbracă scaunele și partea inferioară a bordului. Așa cum era de așteptat, pielea prezintă urme de uzură. Nu este nimic neobișnuit la o mașină care tocmai și-a sărbătorit majoratul.

Vânzătorul cere 3.500 pe mașină, deci cam cât s-ar cere pe o Dacia Logan second hand din 2012, de exemplu. Iar prețul este negociabil.

329.000 de kilometri a parcurs mașina care este de vânzare acum la Arad și care nu a fost niciodată înmatriculată în România. “Recent adusă în țară. Acte valabile. Stare bună de funcționare”, se menționează în anunțul publicat pe autovit.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide