Lionel Messi s-a întors acasă într-un Audi Q8. Fanii au fost în delir – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 26 dec. 2022 Știri auto

Messi s-a întors acasă la bordul unui Audi Q8. Fanii au înconjurat mașina și l-au urmărit pe celebrul fotbalist, scandând urale pentru câștigarea Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Lionel Messi este omul momentului, mai ales după ce echipa Argentinei a câștigat Campionatul Mondial din Qatar din acest an. Messi și coechipierii săi au avut parte de o primire senzațională la Buenos Aires unde, potrivit unor surse, 5 milioane de fani au ieșit în stradă pentru a sărbători cel de-al treilea titlu mondial al Argentinei, scrie Autoevolution.

Pentru a scăpa de marea de oameni, jucătorii echipei de fotbal a Argentinei au fost nevoiți să abordeze calea aerului. Astfel, au ales să plece cu elicoptere. Nici Lionel Messi nu a scăpat de fanii extaziați. Chiar și la sosirea sa acasă, fotbalistul argentinian a fost înconjurat de o mare de fani care au scandat urale și s-au bucurat la vederea celebrului fotbalist.

Messi s-a întors acasă într-un Audi Q8

Fotbalistul argentinian s-a întors acasă la bordul unui Audi Q8. Din videoclipul postat pe Instagram de bleacherreport Messi a fost zărit într-un Audi Q8. Mașina se poate distinge destul de greu prin marea de fani care au venit să îl întâmpine pe fotbalist.

Audi Q8 este cel mai mare SUV coupe din oferta producătorului german. Este concurent pentru BMW X6 sau Mercedes-Benz GLE Coupe și vine cu o sumedenie de motoare. De la propulsoare diesel, la super SUV-ul RSQ8, care are un motor V8 de 600 CP.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport)

Audi a lăsat un comentariu la postarea creată pe Instagram: „Un campion al Cupei Mondiale cu un vehicul de clasă mondială”, a scris contul oficial de Instagram al Audi.

În prezent, Messi joacă la clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain, alături de nume precum Kylian Mbappé, Neymar sau Sergio Ramos.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: bleacherreport Instagram, NetCarShow


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide