Garajul lui Messi, mai scump în 2022. Ce mașini are acasă golgheterul Argentinei

Autor: Andreea Ditcov 22 dec. 2022 MASINI NOI

Chiar dacă Lionel Messi a vândut multe dintre mașinile de lux pe care le deținea la începutul carierei sale, inclusiv faimosul său Maserati GranTurismo MC Stradale în valoare de 240.000 de dolari (225.600 de euro) și Audi R8 V10 de 210.000 de dolari (197.000 de euro), apoi a fost forțat să returneze un Audi RS6 Avant în valoare de 110.000 de dolari (103.500 de euro), garajul său are în continuare o colecție impresionantă de automobile de lux, dar și mașini personalizate, făcute special pentru fotbalist și familia lui.

Intră în GALERIA FOTO

Pagani Zonda Roadster – 3,7 milioane de euro

Cea mai extravagantă mașină din colecția lui Messi este legendarul Pagani Zonda Roadster. Ediția specială, pe care golgheterul o deține este una dintre cele mai scumpe și mai rapide mașini din lume, precum și una dintre cele mai rare. Capodopera italiană este construită din titan, magneziu și fibră de carbon. Din păcate, Messi nu a putut fi văzut prea des cu această mașină în public, deoarece acest tip de automobil nu se înscrie în limitele legii rutiere și nu poate ieși pe drumurile publice.

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe – 282.000 de euro

O altă mașină scumpă din colecția colosală a legendei fotbalului este Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe. Acest SUV de înaltă performanță este propulsat de motorul V8 pe benzină dublu turbo de 4,0 litri de la AMG. Potrivit scmp.com, Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe este una dintre cele mai râvnite mașini exclusiviste din Franța. Automobilul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și are o viteză maximă de 280 km/h.

Cadillac Escalade – 235.000 de euro

Cadillac Escalade, un automobil somptuos și spațios, este o mașină de lux de cinci metri lungime și doi metri lățime, folosită în mod normal de președinții SUA. SUV-ul are o cabină masivă și luxoasă și poate găzdui confortabil opt pasageri. Modelul este folosit de fotbalist și familia lui. Mașina este propulsată de un motor V-8 de 6,2 litri și poate atinge 0-100 km/h în 6,8 secunde.

Land Rover Vogue – 188.000 de euro

Messi are o înclinație pentru modelele Land Rover și este adesea văzut la volanul SUV-ului său Land Rover Vogue. Echipat cu un motor V8 de 5,0 litri, LAnd Rover Vogue din garajul lui Messi poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5,4 secunde și are o viteză maximă de 250 km/h.

Range Rover Sport – 188.000 de euro

Messi mai deține un Range Rover Sport alb pe care îl folosește pentru treburile zilnice. Messi a fost fotografiat deseori conducând SUV-ul exotic împreună cu soția sa. Propulsat de un motor V6 de 3,0 litri, modelul Sport este unul dintre cele mai rapide SUV-uri disponibile pe piață, care parcurge 0-100 km/h în 4,5 secunde și are o viteză maximă de 280 km/h.

Messi a adunat o avere de 377 de milioane de euro, după calculele celor de la Forbes, citați de newsweek.com, având un venit de 123 de milioane de euro anual.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide