”Livada de vișini” plantată în gropile de pe un drum județean din Argeș – FOTO

Autor: Marius Vișan 28 iun. 2021 Știri auto

Sătui de pasivitatea autorităţilor, mai mulţi localnici din comuna argeşeană Rociu au plantat duminică, 27 iunie, mai mulţi vişini în gropile din drumul judeţean ce traversează comuna. Este o șosea care nu a fost reabilitat în ultimul deceniu.

De aproape două zile, ”Livada de vişini”, nu de Cehov, ci de pe drumul judeţean din comuna Rociu, face valuri pe reţelele de socializare. Respectivul drum este plin de gropi, iar Regia Judeţeană de Drumuri Argeş, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Argeş, nu a avut în ultimii ani vreo tentativă de a astupa gropile în care mulţi şoferi şi-au stricat maşinile, scrie Adevărul.ro.

Drept urmare, în dimineaţa zilei de duminică, 27 iunie, mai mulţi localnici au plantat în semn de protest vişini în gropile respective, acoperind rădăcinile cu pământ şi udând apoi vişinii.

Drumul pe care au fost plantaţi vişinii nu a mai fost reabilitat de ani

Iniţiativă a fost mediatizată de Daniela Badea pe grupul de Facebook ”Info Trafic Pitesti”, care are aproape 87.000 de membri, strângând în doar câteva ore peste mii de aprecieri şi sute de comentarii.

”Până la urmă, judeţul asta mai are conducători? Responsabili de infrastructură? Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere mai are punct de lucru în Argeş?”, a scris un utilizator al rețelei de socializare Facebook.

Un alt utilizator, revoltat de gropile de pe drumul ce traversează comuna Rociu, a scris: ”Nu vede nimeni, îi doare undeva… vedem doar noi care ne rupem maşinile în gropile lor … nu ştiu decât să încaseze bani prin taxe şi impozite”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide