Logan break, ţi se pregăteşte un concurent de la coreeni

Autor: Marius Vișan 20 feb. 2017 Știri auto
Logan break, ţi se pregăteşte un concurent de la coreeni

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul i30 Wagon. Acesta va avea premiera la Salonul Auto de la Geneva 2017. La fel ca in cazul variantei cu cinci usi, noul membru al familiei se remarca prin designul atemporal completat de eleganta si versatilitatea caroseriei wagon. Asemenea versiunii in cinci usi, i30 wagon a fost conceput pentru clientii europeni la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim si produs la fabrica Nošovice, din Republica Ceha.

„i30 Wagon dispune de aspectul remarcabil al gamei i30, beneficiind totodata de noul simbol al gamei – grila frontala tip cascada. Linia plafonului, alaturi de proportiile dinamice, confera modelui o silueta distincta. Mai mult, profilul autovehiculului este accentuat de cadrul cromat, care evidentiaza geamurile laterale”, a declarat Thomas Bürkle, Chief Designer al Centrului de Design Hyundai Europa.

i30 Wagon va fi dezvaluit, impreuna cu celelalte noutati ale marcii, in cadrul conferintei de presa Hyundai, la Salonul Auto de la Geneva marti, 7 martie. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide