Un Logan a fost surprins pe contrasens. Nici despărțitoarele nu l-au împiedicat să ajungă acolo – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 2 săptămâni Știri

Un şofer aflat la volanul unei Dacia Logan a fost filmat, duminică (12 septembrie), în timp ce conducea pe contrasens la ieşirea din municipiul Iaşi, în zona Antibiotice.

Imaginile au fost surprinse de un alt participant la trafic care a asistat la manevra inconștientă a șoferului din Logan.

În materialul video se observă cum un şofer, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Logan conduce pe contrasens, într-o zonă în care între cele două sensuri sunt amplasate despărţitoare de beton.

Maşina cu numere de înmatriculare de Bacău se îndrepta dinspre municipiul Iaşi spre comuna Leţcani. În Logan se aflau două persoane, un bărbat şi o femeie.

În urma publicării materialului video pe internet, poliţiştii ieşeni s-au sesizat din oficiu şi au transmis că sunt efectuate verificări pentru identificarea șoferului.

VIDEO

Sursă video: Alo,Iasi / Facebook

Circulația pe contrasens nu este un fenomen specific românesc

Mulți șoferi ajung din greșeală în această situație chiar și în Germania, Franța sau SUA. Din păcate, investigarea acestor incidente în România relevă o concluzie îngrijorătoare: mulți șoferi ajung pe contrasens perfect conștient, nu din neatenție, după ce au intrat pe șosea legal, dar nu în direcția în care doreau să se deplaseze.

Pentru a corecta această situație întorc pur și simplu vehiculul, iar în acel moment situația devine și mai periculoasă.


Sursa foto: Alo,Iasi / Facebook


Comentarii
Inchide