E cea mai bună perioadă să-ți iei un Logan. Dacia are acum o ofertă care bate tot

Autor: ProMotor acum 2 luni Știri

Este cea mai bună perioadă să-ți iei un Logan, deși analiștii estimează o criză financiară fără precedent. Dacia are acum o ofertă care bate tot. Cumpărătorul va plăti 1 euro pe zi pe noua lui mașină!

GALERIE FOTO

Doar 5.990 de euro costă Dacia Logan în versiune SCe 73, cu echiparea de bază Acces. Prețul include contravaloarea primei de casare acordate prin Program Rabla și cotată la 6500 de lei, dar și reducerea de 200 de euro oferită de Renault Commerciel Roumanie în luna mai la achiziționarea unui vehicul din stoc, care și livrat până la 30 iunie.

Pentru a ajunge la prețul final de 5.990 de euro, Dacia mai oferă – special pentru Logan cu echipare Acces – o reducere în valoare de 240 de euro.

Fără toate aceste reduceri, Logan în versiune entry-level ar costa 7.630 de euro.

Cei care aleg finanțare prin programul de creditare Dacia Avantaj, beneficiază, de asemenea, de o ofertă greu de egalat. Plătesc 1 euro pe zi pentru mașina achiziționată și au posibilitatea amânării ratelor pentru o perioadă de până la 6 luni!

Este oferta pe care Dacia România o pune la bătaie înainte de sosirea celei de-a treia generații Logan, programată să-și facă apariția în această toamnă.

Ce primești atunci când îți cumperi Dacia Logan la ofertă?

Evident, în echiparea de bază, Dacia Logan nu avea avea o listă lungă de dotări, ca în cazul celei mai scumpe versiuni pe care noi am configurat-o recent. De departe cea mai accesibilă mașină nouă de pe piață, Logan SCe 73 are motor de 1.0 litru, care dezvoltă 73 de cai putere și un cuplu maxim de 95 Nm. Unitateae este cuplată la o transmisie manuală cu cinci trepte. Viteza maximă a acestei versiuni este de 158 km/h.

Logan cu echipare Acces vine cu lumini de zi cu tehnologie LED, are funcție stop & start, Hill Start Assist și asistență la frânarea de urgență.

În preț este inclusă și valoarea Contractului tip garanție extinsă Daca Extenso, valabil 24 de luni sau 100.000 de kilometri, dar și valoarea Contractului de întreținere Easy Service, valabil pe o perioadă de 5 ani de la livrare sau în limita a 100.000 de kilometri.

Citește și:



Comentarii
Inchide