Lucrările de montare a parapetelor pe rulouri continuă pe DN2

Autor: Ionuț Vîlciu 05 oct. 2022 Știri auto

Pe DN2, în zona localității Răcăciuni din județul Bacău, lucrările continuă. Așa numitul „drum al morții” primește mai multe elemente de siguranță.

Săptămâna trecută au început lucrările pentru montarea de noi elemente de protecție. Astfel, marți, 27 septembrie 2022, prefectul Lucian Bogdănel anunța că în zona localității Răcăciuni vor fi instalate parapete pe rulouri.

Și în localitatea Nicolae Bălcescu, pe sectorul de drum european, vor fi montate separatoare de sens. De asemenea, vor fi refăcute 8 treceri de pietoni prin amplasarea de covorașe antiderapante și trasarea de marcaje rutiere.

De asemenea, prin PNRR, va fi finanțată realizarea, tot în zona comunei N. Bălcescu, unui pasaj pietonal subteran care va subtraversa E85.

Lucrările de pe DN2 continuă

Astăzi, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a postat pe pagina sa oficială de Facebook că lucrările din zona localității Răcăciuni continuă.

„Continuă lucrările de montare a parapetului median pe rulouri în exteriorul localității Răcăciuni, DN 2, județul Bacău. Circulați cu atenție!”, se precizează în postarea de pe Facebook.

Noile parapete pe rulouri sunt montate cu scopul de a preveni accidentele rutiere. În trecut, am putut vedea accidente groaznice pe DN2, existând cazuri în care astfel de evenimente s-au soldat cu pierderea de vieți omenești.

Lucrările vor continua și în zilele ce vor urma. Circulați cu prudență!

Sursa: DRDP Iași

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: DRDP Iași


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide