E de luni de zile pe autovit și nimeni nu vrea să o cumpere, deși e cea mai frumoasă Dacia Duster din România

Autor: David Andrei 20 apr. 2021 Știri auto

Această Dacia Duster este de luni de zile pe autovit și nimeni nu vrea să o cumpere. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că este, probabil, cea mai frumoasă Dacia Duster din România.

GALERIE FOTO

Anunțul a fost publicat la sfârșitul anului trecut și, aproape jumătate de an mai târziu, este tot acolo. Proprietarul a mai adăugat câteva mii de kilometri, ajungând de la 2.900, cât scria în anunț în decembrie 2020, la 6.000 de kilometri.

Sub capotă funcționează motorul diesel 1.5 dCi în versiunea cu 115 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte și la un sistem de tracțiune integrală.

Modelul poartă nuanța exterioară negru metalizat. Este echipat cu aer condiționat pe două zone cu reglaje automate. Are geamuri electrice atât în față, cât și în spate, și oglinzi electrice. Pe acoperiș au fost montate din fabrică bare longitudinale. Senzorii de parcare, camera pentru marșarier și camera Multiview, dar și scaunele față și parbrizul încălzite completează lista de dotări.

Mașina are și jante din aliaj de 17 inci cu anvelope de iarnă Michelin Alpine. Viitorul posesor de Dacia Duster va primi acces și demaraj fără cheie, conexiune Bluetooth, navigație și un ecran tactil de 7 inci.

Cât costa cea mai frumoasă Dacia Duster din România pe autovit astă iarnă și cât costă acum?

Proprietarul vrea să vândă mașina, dar nu este prea dispus să lase la preț, în ciuda faptului că în anunț scrie că prețul este negociabil. În aproape jumătate de an, prețul a scăzut cu doar 100 de euro. A ajuns de la 21.000 de euro în luna decembrie, la 20.900 de euro luna aceasta.

Proprietarul spune că a dat 21.750 de euro pe mașină în martie 2020, când a adus-o acasă de la un deler din Satu Mare. Și modificările au fost costisitoare.

Dacia Duster de pe autovit are folii omologate pe geamuri și un pachet de ornamente din inox. Un capac cu funcție decorativă acoperă grila radiatorului.

Proprietarul era dispus, anul trecut, la schimburi cu Dacia Lodgy cu șapte locuri sau cu “Skoda 4”. Preferințele s-au schimbat între timp. Acceptă schimburi cu “Skoda 4” sau pământ în zona Negrești Oaș-Satu Mare.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide