Mai multe modele Ferrari Monza au fost avariate

Autor: Ionuț Vîlciu 04 iul. 2022 Știri auto
Mai multe modele Ferrari Monza au fost avariate

Mai multe exemplare de Ferrari Monza au suferit daune din cauza ploii, în timp ce luau parte la un eveniment exclusivist.

Evenimentul Ferrari Cavalcade a luat startul în forță după doi ani de pauză. Probabil că cel mai spectaculos motiv a fost numărul mare de modele Monza care au luat parte la eveniment. Conform informațiilor oferite, între 70 și 80 de astfel de mașini au fost prezente la Ferrari Cavalcade 2022.

Cea au pățit aceste Ferrari Monza?

Lansat în 2018, Monza a fost primul model din seria Icona. Acesta are două variante disponibile: SP1 și SP2. Diferența dintre ele este făcut de numărul de scaune. SP1 are unul, SP2 are două. Ambele variante sunt motorizate de un V12, care dezvoltă 799 de cai putere.

Imaginea tuturor acestor mașini ar trebui să fie una demnă de un tablou. Zeci de modele Ferrari care defilează pe străzile Italiei, o adevărată experiență.

Din păcate, nu a fost tocmai așa. Organizatorii nu au luat în calcul condițiile meteorologice. Astfel, modelele Monza, care nu au plafon, s-au ales cu interioarele inundate.

Un clip al unui vlogger ne arată cum întâmplarea mai puțin fericită a avut loc chiar când parada a ajuns pe circuitul de la Fiorano. Aici ar fi trebuit ca participanții să ia parte la o defilare de-a lungul circuitului. Ploaia a lovit puternic, iar oamenii s-au grăbit să caute adăpost. Exemplarele Ferrari Monza au fost ca niște recipiente pentru ploaie, iar daunele sunt evidente.

Ferrari încă nu a oferit nicio informație referitoare la cele întâmplate.

VIDEO

Sursa: Autoevolution

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autoevolution


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide