Motivul pentru care mama lui Mick Schumacher l-a sunat pe șeful pilotului

Autor: Elena Luchian 28 iun. 2021 Știri auto

Mama lui Mick Schumacher l-a sunat pe șeful fiului său, pilot la Haas. Ce i-a spus acestuia ar putea schimba soarta lui Schumacher junior în Formula 1.

GALERIE FOTO

Mama lui Mick Schumacher a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe șeful fiului său. Mick Schumacher avea probleme în cockpit-ul monopostului Haas. Imaginile difuzate după Marele Premiu al Franței, în care Schumacher junior apărea discutând cu Sebastian Vettel de la Aston Martin, au stârnit curiozități. Mick i-a explicat atunci conaționalului său că pilotează de pe un scaun instalat strâmb. Cvadruplul campion mondial, unul dintre cei mai experimentați piloți din Marele Circ, i-a dat sfaturi despre cum ar putea remedia problema.

Debutant în Formula 1, Mick nu le-a spus nimic despre nemulțumirea sa inginerilor de la Haas. Așa că mama pilotului a simțit nevoia să intervină. A pus mâna pe telefon și l-a sunat chiar pe șeful echipei americane, Gunther Steiner. Soție de septuplu campion mondial, doamna Schumacher a învățat câte ceva despre motorsport.

Mama lui Mick Schumacher a rezolvat problema cu un telefon

“Corinna mi-a spus că e ceva în neregulă cu scaunul de pilot. Habar n-am avut. Mick nu mi-a spus nimic”, a dezvăluit Steiner. Acesta a explicat: “Nu avea o poziție corectă, corpul său nu stătea în unghiul care trebuia. Dar după ce am vorbit cu Corinna, i-am spus că vom construi un scaun nou atunci când va dori”, a promis Steiner.

Abia după Marele Premiu al Styriei, câștigat de Max Verstappen de la Red Bull, Mick Schumacher a vorbit despre problema sa. “Am stat strâmb în cockpit încă de la începutul sezonului. Scaunul este poziționat central, dar eu nu stau drept. Este un mic decalaj”, a recunoscut pilotul în vârstă de 22 de ani.

Schumacher junior nu a obținut niciun punct în Formula 1 după primele opt curse ale sezonului.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide