Mansory transformă Ferrari SF90 Spider într-o bestie cu 1.100 CP

Autor: Adrian Somai 13 mart. 2023 Știri auto

Specialiștii în tuning de la Mansory s-au făcut remarcați de-a lungul timpului pentru proiectele lor îndrăznețe, ultima lucrare prezentată nefăcand excepție. De această dată, este vorba despre un Ferrari SF90 Spider, model care a fost transformat într-o bestie veritabilă cu 1.100 de cai putere, potrivit Motor1.

Nu este pentru prima dată când cei de la Mansory își îndreaptă atenția către un Ferrari SF90, în urmă cu un an aceștia dezvoltând un pachet de tuning pentru modelul Stradale. Acum a venit însă momentul lui SF90 Spider să intre în lumina reflectoarelor, noul proiect al celor de la Mansory fiind numit F9XX Tempesta Celeste. Încă de la bun început este important de menționat faptul că pachetul de tuning va fi disponibil pentru numai 3 exemplare.

Potrivit prezentării făcute de Mansory, pachetul pregătit pentru SF90 SPider include în primul și primul rând o serie întreagă de elemente aerodinamice realizate din fibră de carbon. Printre acestea se numără, spre exemplu, jantele forjate, spoilerul frontal și chiar și capota hypercarului. De asemenea, mai putem să vorbim cu această ocazie și despre patru terminații pentru sistemul de evacuare.

Upgrade pentru sistemul de propulsie al lui SF90 Spider

Așa cum spuneam însă și mai devreme, cea mai interesantă parte a acestui pachet de tuning se referă la zona tehnică. Mai exact, cei de la Mansory au pregătit și un set de îmbunătățiri pentru sistemul hibrid de propulsie cu care este echipat Ferrari SF90 Spider. Astfel, puterea motorului termic cu capacitate de 4.0 litri a ajuns acum la 980 de cai putere.

În total, SF90 Spider tunat de cei de la Mansory se poate mândri cu o putere totală de 1.100 de cai, ceea ce nu este deloc rău. În aceste condiții, F9XX Tempesta Celeste se poate lăuda cu o accelerație de la 0 la 100 km/h posibil de realizat în numai 2.4 secunde. Totodată, viteza maximă a acestuia ajunge până la 355 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mansory


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide