Mercedes-Benz Clasa G cu uși de Rolls-Royce? Mansory arată că se poate

Autor: Ionuț Vîlciu 10 nov. 2022 Știri auto

Tunerul auto Mansory are un pachet de modificări pentru Mercedes-Benz Clasa G. Amatorii de uși în stil Rolls-Royce le vor regăsi acum și pe SUV-ul german.

Ușile care se deschid în oglindă, așa numitele „suicide doors”, sunt unele dintre cele mai importante funcții pe care mașinile Rolls-Royce le au. Este un mod elegant de a coborî din mașină, mai ales când ai și un șofer care să îți deschidă portiera. Datorită lui Mansory, proprietarii de Mercedes Clasa G se pot bucura acum de această caracteristică inedită.

Tunerul a arătat ușile cu deschidere inversă ale unui G63 special creat pentru Emiratele Arabe Unite. Acest model a fost prezentat în avanpremieră în timpul deschiderii showroom-ului Mansory din Dubai, eveniment care a avut loc anul trecut. Se pare că ele au trecut neobservate din cauza celorlalte modificări.

Mansory infuzează puțin Rolls-Royce în Mercedes Clasa G

Printre modificările aduse de tuner se numără foarte multe componente din fibră de carbon pentru caroserie, aripi mai late și jante de dimensiuni mai mult decât generoase cu dimensiunea de 23 de inch.

Bineînțeles, cea mai importantă este modificarea adusă ușilor. O astfel de conversie nu este atât de ușor de realizat. Deoarece ușile trebuie reproiectate pentru a se putea deschide în altă direcție, este un proces destul de complex. Ușile sau capotele unei mașini trebuie să fie bine studiate, fiindu-le acordată o mare atenție. În definitiv, nimeni nu vrea spații uriașe între panouri sau elemente care nu se închid corespunzător. În plus, este vorba și despre siguranța ocupanților.

Pe lângă schimbarea poziției mânerelor ușilor, Mansory a trebuit să schimbe balamalele și mecanismul de deschidere și închidere a ușilor. Acesta a fost montat pe stâlpii B.

Pe lângă aceste modificări vizuale, mașina a primit și ceva putere în plus. Motorul V8 de 4,0 litri produce acum 888 de cai. Nu știm prețurile, dar dacă este să ne luăm după ceea ce oferă Mansory, acest kit nu poate fi ieftin.

Sursa: Carscoops

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide