Marca DS Automobiles s-a lansat oficial în România

Autor: ProMotor 28 nov. 2019 Știri auto

Marca DS Automobiles din portofoliul PSA s-a lansat oficial în România, odată cu deschiderea primului showroom al mărcii la concesionarul Eurial Invest Pantelimon. Anunțul a fost marcat de un eveniment exclusivist, la care au luat parte peste 250 de persoane – jurnaliști, parteneri, iubitori ai mărcii și potentiali clienți.

Invitații au putrut astfel să descopere gama actuală a DS Automobiles – DS 7 Crossback și DS 3 Crossback, ambele modele fiind disponibile cu o gamă de motorizări moderne. Acestea includ și versiuni electrificate, comercializate sub brandul E-Tense.

Astfel, DS 3 E-Tense este un SUV de segment B cu propulsie electrică care propune o autonomie de circa 320 km. DS 7 Crossback, pe de altă parte, propune un sistem de propulsie hibrid cu încărcare la priză (plug-in), cu o autonomie de 58 kilometri în modul zero emisii (ciclul WLTP), 300 CP și tracțiune integrală 4X4.

Pentru a introduce invitații în universul DS si a le aminti de istoria și performanțele modelelor DS, în cadrul evenimentului de lansare a fost creat un showroom old-style unde au fost expuse două modele de colecție Citroën DS Pallas. Unul din acestea a fost produs în 1971, având o cilindree de 2175 cmc, 125 CP, injecție benzină Bosch multipunct și cutie manuala 5+1 trepte. Cel de-al doilea este din 1974, cu o cilindree de 2348 cmc, 130 CP, injecție Bosch multipunct și cutie semiautomată (robotizată, hidraulică).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide