Au apărut primele imagini cu noul DS 9. Cea mai puternică versiune va avea 223 CP – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 11 luni Știri

Primele fotografii cu noul DS 9 au apărut pe un site chinezesc. Acestea dezvăluie în întregime designul exterior al maşinii, precum şi logo-urile din spate. Aşa aflăm că deşi era denumit anterior DS 8, modelul premium se numeşte acum DS 9. Puteţi vedea asta scris clar pe hayon, unde un logo „45 THP” este vizibil sub numele modelului tradus în chineză.

Stilul este familiar, deoarece a fost previzualizat în luna mai în alte imagini neoficiale apărute pe internet. Ele au scos la iveală un profil identic cu Peugeot 508 L de vânzare pe piaţa din China, o grilă hexagonală şi faruri şi lumini spate full LED.

Detaliile includ bordura cromă sub faruri şi o altă bandă cromă care uneşte luminile din spate. Cel mai probabil DS 9 va avea ferestre fără rame şi un stil de caroserie cu cinci uşi, la fel ca Peugeot 508.

DS este brandul premium al Grupului PSA

DS 9 va fi construit în China de către joint-venture-ul Changan-PSA folosind arhitectura EMP2 a producătorului auto francez. Modelul este puţin mai mare decât al celui cu ampatamentul lung aparţinând lui 508 pe care se bazează, măsurând 4.933 mm lungime, 1.855 mm lăţime şi 1.468 mm  înălţime, cu un ampatament de 2.895 mm.

Debutul public al noii maşini va avea loc la Salonul Auto de la Guangzhou, în decembrie, DS 9 oferind două motoare la lansare: un turbo de 1,6 litri cu patru cilindri de 200 CP şi un hibrid plug-in folosind un motor pe 1,6 litri pe benzină şi un motor electric care vor ajunge împreună la un total de 223 CP.

Citeşte şi

S-a aprins în bord martorul Check Engine? Află cât de bine e să conduci cu el aprins, şi cum poţi să-l stingi – VIDEO

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate – VIDEO

 Comentarii
Inchide