Marian Oprișan își vinde mașina pe OLX – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 16 feb. 2021 Știri auto

Marian Oprișan, fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, este un împătimit al autoturismelor.

El a fost văzut de-a lungul timpului la volanul mai multor mașini, dar acest Audi A8 era singurul vehicul care apărea în declarația sa de avere.

Marian Oprișan, fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, actual vicepreședinte, a scos la vânzare, pe OLX, autoturismul Audi A8 fabricat în anul 2004.

Este o mașină pe care Oprișan nu a folosit-o foarte des. Dovadă și numărul kilometrilor de la bord, doar 100.000 de kilometri în 17 ani. Conform specificațiilor tehnice, autoturismul este pe benzină, fiind configurată la momentul cumpărării într-un nivel de echipare superior, iar prețul cerut este de 21.000 de euro, negociabil.

Mașina lui Marian Oprișan, Audi A8 (2004), costă 21.000 de euro

Fotografiile cu mașina scoasă la vânzare au fost făcute în curtea pensiunii Leonardo, situată în apropierea proprietății sale de la ieșirea din Bolotești, informează Adevărul.ro.

Actualul vicepreședinte al CJ Vrancea s-a declarat tot timpul un împătimit al mașinilor scumpe, fiind văzut deseori conducând bolizi de lux. Totuși, autoturismul pe care îl vinde în prezent este singurul pe care îl are trecut în declarația de avere.

Intră în GALERIA FOTO

Marian Oprișan își vinde mașina pe OLX

Informații despre o altă mașină folosită de Marian Oprișan

În urmă cu o lună, președintele administrației județene Vrancea, Cătălin Toma, a afirmat că instituția a cheltuit 100.000 de euro în 8 ani pe combustibil / întreținere pentru mașina folosită de Oprișan. Toyota Land Cruiser este un adevărat aspirator de bani.

Maşina achiziţionată în 2012 ar fi costat circa 80.000 de euro şi ar fi fost folosită exclusiv de către Marian Oprişan.

Maşina e cam trasă pe dreapta şi aşa va fi şi în perioada următoare, pentru că nici nu putem să o vindem că nu şi-a îndeplinit perioada de amortizare, dar vom avea grijă ca astfel de consumuri să nu se mai întâmple”, a declarat în ianuarie, Cătălin Toma.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: olx.ro, Marian Oprișan / Facebook



Comentarii
Inchide