Maserati lansează seria limitată Royale pentru Quattroporte, Levante și Ghibli

Autor: ProMotor acum 1 an Știri

Maserati lansează seria limitată Royale pentru gama de modele Quattroporte, Levante și Ghibli. Numai 100 de exemplare vor fi fabricate din această serie, toate find oferite cu motoare V6 de 3,0 litri, diesel și pe benzină.

Intră în Galeria FOTO

Seria limitată Royale reprezintă un omagiu adus istoriei Maserati și în special seriei limitate Quattroporte Royale din 1986. Aceasta a fost echipată cu un motor V8 de 4,9 l care dezvolta 300 CP. Numai 51 de unități au fost produse.

Maserati lansează astăzi o serie specială care poartă același nume, disponibilă la toate modelele cu motoare V6 din actuala gamă Maserati. Doar 100 de Maserati Quattroporte, Levante și Ghibli Royale vor fi produse cu motoare V6 Diesel de 3,0 l cu 275 CP, dar și pe benzină de 3,0 l cu 350 CP și 430 CP.

Noua serie specială Royale este disponibilă în două culori unice de albastru și verde: Blu Royale și Verde Royale. Pentru a completa aspectul exterior elegant, Levante Royale este echipată cu jante de 21 de inchi Anteo Staggered Anthracite și jante Titanium Anthracite la modelele Ghibli și Quattroporte.

Interioarele Royale, având la bază echiparea GranLusso, sunt disponibile în piele Zegna PELLETESSUTA Cuoio sau piele în două tonuri Pieno Fiore – Negru/Cuoio. Zegna PELLETESSUTA este un material din piele țesută, confecționat exclusiv pentru interioarele vehiculelor Maserati. Metoda ingenioasă prin care se obține acest material combină vechile tradiții italiene și tehnologia inovatoare de astăzi, folosind benzi subțiri de piele Nappa pentru a crea o „țesătură” exclusivistă, ușoară, moale și durabilă.

Seria specială Royale vine cu o gamă extinsă de echipamente, datorită pachetelor Cold Weather, Premium și Driving Assistance Plus, prevăzute ca standard. Maserati Levante, Quattroporte și Ghibli Royale dispun de sisteme avansate de asistență la conducere pentru a răspunde activ potențialelor pericole de pe drum, dar și pentru a spori confortul și siguranța pentru șofer și pasageri.

Asemenea celorlalte modele ale gamei, seria specială Royale este echipată cu unitatea Maserati Touch Control Plus (MTC+), o interfață cu ecran tactil de 8.4” care controlează toate funcțiile cheie ale vehiculului, inclusiv încălzirea scaunelor din față.

Primele livrări sunt programate pentru martie 2020, dar comenzile pentru seria limitată Royale au început deja.Comentarii
Inchide