O mașină a căzut în Dunăre. Misiune extremă a echipei de intervenție

Autor: Elena Luchian 03 iul. 2021 Știri auto

O mașină în care se aflau trei persoane a căzut în Dunăre pe timpul nopții. Echipa de intervenție a fost implicată într-o misiune extremă pe timp de noapte.

GALERIE FOTO

O mașină cu trei persoane la bord, cu vârste cuprinse între 38 și 47 de ani, a căzut în Dunăre, în timp ce șoferul încerca să facă manevra de întoarcere pe o șosea aflată pe raza comunei Burdușani, pe brațul Borcea al Dunării. Acesta nu și-a dat seama că autoturismul părăsește limitele carosabilului și a plonjat cu el cu tot în apele fluviului.

Doar șoferul din mașina care a căzut în Dunăre a reușit să iasă la suprafață

Bărbatul aflat la volan a reușit să iasă la suprafață. El a fost cel care a apelat numărul de urgență 112 în jurul orei 03:55 dimineața. Mai multe echipe de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița au intervenit pentru a salva celelalte două persoane. Un echipaj de pompieri și un altul cu o barcă pneumatică au pornit în căutarea celor dispăruți. În sprijinul lor au intervenit scafandrii militari din cadrul ISU București-Ilfov.

La fața locului a ajuns și un echipaj SAJ Ialomița, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului care reușise să iasă din mașina scufundată. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Fetești.

După mai multe ore de căutări, scafandri au găsit mașina care plonjase în Dunăre. În jurul orei 10:30, cei doi bărbați, cu vârste de 44, respectiv 47 de ani, rămași captivi la bord au fost scoși din apă fără suflare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide