O mașină a fost aproape să cadă de pe un pod. Lanțul cu care era legată remorca le-a salvat viața pasagerilor

Autor: ProMotor 25 mart. 2021 Știri auto

Două persoane au fost extrem de norocoase să supraviețuiască după un incident rutier care a avut loc în Idaho, Statele Unite ale Americii.

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii. Șoferul unui pick-up Ford F-350 din 2004, care tracta o rulotă, a pierdut controlul mașinii. Martorii spun că pick-up-ul și rulota au lovit lovit mai întâi marginea din dreapta a șoselei, apoi au ricoșat în cea din stângă, determinând mașina să se răstoarne peste balustradă. Lanțul de siguranță atașat între mașină și rulotă este tot ceea ce a împiedicat ca mașina să cadă de la o înălțime de 30 de metri.

Șoferul unui camion a ajuns la fața locului la scurt timp după prăbușire și a ancorat mai multe lanțuri între mașină aflată peste balustradă și camion, pentru a opri căderea.

Salvatorii au ajuns la timp

O echipă de salvare a fost rapid trimisă la fața locului. Salvatorii au coborât în rapel până la camionetă și au atașat un ham șoferului în vârstă de 67 de ani și soției sale de 64 de ani, și i-au ridicat în siguranță. Ambii au fost transportați la un spital. De asemenea, doi câini au fost scoși din mașină.

”Cei doi ocupanți ai pick-up-ului, un bărbat și o femeie, purtau centuri de siguranță care, de asemenea, i-au ținut în siguranță în vehicul până la sosirea salvatorilor. Ocupanții vehiculului: Șoferul pick-up-ului era un bărbat de 67 de ani din Garden City, Idaho. Pasagerul era o femeie de 64 de ani, tot din Garden City. Amândoi au fost transportați la un spital din Magic Valley cu ceea ce păreau a fi răni care nu lepun viața în pericol”, se arată în comunicatul de presă emis de polițiști.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Magic Valley Paramedics / Facebook



Comentarii
Inchide