Cum arată un Mercedes-Benz după ce a fost spălat prima dată în 37 de ani – VIDEO

Autor: ProMotor 27 apr. 2020 Știri auto

Dacă bănuiți că mașina dvs. este murdară după ce a fost lăsată atâta timp nespălată în perioada stării de urgență, stați să vedeți acest Mercedes-Benz 280 SL care nu a mai fost atins din 1982.

Acest clasic german a stat atâta timp într-un garaj până când o firmă de detailing din SUA a primit misiunea de reface exteriorul și interiorul mașinii.

Autoturismul în cauză a servit ca daily car pentru proprietarul său nu mai puțin de un deceniu, până la un punct în care acesta a decis să-l depoziteze într-un garaj. Asta s-a întâmplat în anul 1982, iar de atunci mașina nu a mai fost atinsă.

Galerie foto

Cum arată un Mercedes-Benz după ce a fost spălat prima dată în 37 de ani

După ce a petrecut aproape patru decenii închis, Mercedesul a fost acoperit cu un strat gros de praf. Ce este mai rău este faptul că acum ceva timp o familie de șobolani a decis să își construiască un cuib în apropiere așa că aceasta era acoperită cu excremente de șobolan în momentul în care echipa de detailing a preluat mașina. După spălarea completă a exteriorului și curățarea interiorului, echipa s-a pregătit să lustruiască vopseaua roșie și să o readucă la gloria sa anterioară.

Ce face acest proiect să fie deosebit de special este faptul că recondiționarea a fost făcută fără știrea proprietarului. Acesta a avut o surpriză când a văzut mașina atât de curată. În curând, ea va fi restaurată complet.

Modelul Mercedes-Benz 280 SL (fabricat între 1967–1971) a apărut în decembrie 1967, versiunea 250 SL fiint înlocuită cu versiunea 280 SL echipată cu un motor de 2.8 litri cu 6 cilindri în linie care dezvolta 170 CP. Viteza maximă era de 205 km/h iar accelera de la 0-100 km/h în 9 secunde. Dotările opționale au fost instalația de aer condiționat (standard pentru piața din SUA) sau jante din aliaj.

VIDEO

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide