Apar detalii noi despre mașina care a explodat și a ucis un om de afaceri la Arad. Unde era amplasată bomba?

Autor: David Andrei 31 mai 2021 Știri auto

Apar detalii importante despre mașina care a explodat și l-a ucis pe omul de afaceri Ioan Crișan la Arad. Unde a fost amplasată bomba? Explozia a distrus complet sedanul pe care acesta îl conducea, un Mercedes-Benz Clasa E.

GALERIE FOTO

Anchetatorii au aflat informații care pot decide cursul cercetărilor desfășurate de Poliția Română și de Institutul Național de Criminalistică în colaborare cu Serviciul Român de Informații (SRI).

Potrivit Știrilor ProTV, cu o zi înainte, Ioan Crișan mersese cu mașina la service. Cei care anchetează cazul îi audiază pe mecanici. Pirotehniștii i-au anunțat deja pe cei care au preluat cazul că omul de afaceri a fost ucis de o bombă artizanală. Aceasta fusese amplasată chiar sub scaunul șoferului. Astfel, asasinul a avut, cu siguranță, acces la mașina care a sărit în aer.

Cel care a detonat bomba trebuie să fie o persoană care știa cu precizie rutina omului de afaceri. În dimineața zilei în care a murit, Ioan Crișan a plecat foarte devreme de acasă, ca de obicei, către ferma piscicolă de somn african pe care o deține. Aceasta se află la doar 10 kilometri de oraș.

Mașina a explodat în momentul în care șoferul a trecut din Reverse în Drive

Și tot ca de obicei, Crișan s-a oprit să-și ia o cafea de la un supermarket din Arad. Câteva minute mai târziu, omul de afaceri a revenit la mașină. Filmarea realizată de o cameră de supraveghere din zonă arată cum Ioan Crișan a mers câțiva metri în marșarier, pentru a ieși din parcare. Deflagrația a survenit în momentul în care șoferul a schimbat din Reverse în Drive.

Pirotehniștii vor stabili dacă cel care a detonat bomba se afla în apropiere, la doar câteva zeci de metri, sau dacă a făcut acest lucru de la o distanță mai mare. Anchetatorii iau în calcul și varianta ca cel care l-a ucis pe Ioan Crișan să fi părăsit deja țara. Arad se află la doar 50 de kilometri de vama Nădlac.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide