Mașina care se autodistruge. Geamurile unei Tesla Model Y s-au spart în garaj

Autor: David Andrei 17 oct. 2020 Știri auto

Tesla continuă să demonstreze că modelele sale au probleme grave de calitate. Cel de-al doilea SUV din gama producătorului american de mașini electrice nu face excepție. Geamul unui Model Y s-au spart în timp ce acesta era parcat în garaj.

GALERIE FOTO

Un nou caz care ridică mari semne de întrebare în privința calității mașinilor produse de Tesla devine viral în mediul online. Posesorul unei Tesla Model Y a publicat fotografii și o filmare cu un geam lateral făcute țăndări. Camera de supraveghere din garaj a surprins momentul spargerii geamului din senin. Pe filmare nu se vede, dar se poate auzi zgomotul produs de spargere.

Incidentul a avut loc pe timp de noapte, în garajul proprietarului, când nimeni nu se afla în preajma mașinii. Jurnaliștii din Statele Unite vorbesc despre un defect de fabricație care ar fi afectat geamul laterale al mașinii.

Posesorul mașinii, Michael Fisher, povestește că în garaj, în momentul incidentului, erau 21 de grade Celsius, deci e imposibil ca geamul să se fi spart din cauza unui șoc termic. Vehiculul nu fusese scos din garaj de cel puțin 24 de ore.

Mașina lui are doar 24.000 de kilometri la bord. Un motiv pentru spargerea geamului ar putea fi probleme de aliniament ale panourilor caroseriei (vezi GALERIA FOTO).

Tesla Model Y, probleme grave de calitate

Sunt tot mai multe întâmplări care aruncă bile negre în contul companiei Tesla. În urmă cu două săptămâni, un alt posesor de Model Y a relatat pe Reddit cum plafonul panoramic al mașinii sale s-a desprins și, pur și simplu, a zburat în mers. Acesta și tatăl său tocmai luaseră mașina nouă de la reprezentanță și se aflau pe autostradă, în drum spre casă.

Mai mulți posesori de Model X, cu portiere tip fluture, s-au plâns că au rămas fără o componentă a acoperișului, aflată între cele două portiere.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide