Un autoturism a căzut într-o râpă adâncă de circa 40 de metri – VIDEO

Autor: ProMotor 16 ian. 2021 Știri auto

O persoană a fost rănită într-un incident produs pe DN 6, în județul Mehedinți, după ce un autoturism a plonjat aproximativ 40 de metri într-o râpă.

Potrivit ISU Mehedinți, accidentul rutier s-a produs pe DN 6, în zona viaductului Labalon, din județul Mehedinți. La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul detașamentului Orșova cu două autospeciale și o ambulanță SMURD.

În accident a fost implicat un singur autoturism, căzut într-o râpă, adâncă de circa 40 de metri. Victima, șoferul, autoturismului, a suferit un traumatism la membrul superior, este conștient și cooperant.

„Două echipaje de pompieri din cadrul detașamentului Orșova intervin cu două autospeciale și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe DN 6, în zona viaductului Labalon. În accident este implicat un singur autoturism, căzut într-o râpă, adâncă de circa 40 de metri. Din fericire, șoferul, care a suferit un traumatism la membrul superior, este conștient și cooperant. Acesta a fost predat de către paramedicii SMURD unui echipaj SAJ”, a declarat într-un comunicat de presă un reprezentat al ISU Mehedinți.

Intră în Galeria FOTO

Un autoturism a cazut de la 40 de metri într-o râpă (3)
Un autoturism a cazut de la 40 de metri într-o râpă

Astfel de incidente au loc frecvent

La jumătatea lunii decembrie un șofer a plonjat cu un BMW în râul Someș. S-a întâmplat la Cluj, în zona Splaiului Independenței, lângă Cluj Arena. Nimeni nu își explică însă cum a reușit să parcurgă mașina o distanță atât de mare prin albia râului.

După ce a plonjat în apă, mașina a continuat să înainteze prin albia râului, ajungând aproape de malul opus. Potrivit polițiștilor, mașina avea o viteză foarte mare în momentul în care șoferul a pierdut controlul direcției și a derapat pe Splaiul Independenței, plonjând în Someș de la o înălțime de 2,5 metri. Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Mehedinți



Comentarii
Inchide