Mașina cu care poliția italiană transportă organe. Viteza medie cu care circulă este de 230 de km/h – VIDEO

Autor: ProMotor 12 nov. 2020 Știri auto

Poliția italiană a folosit o mașină sport de lux pentru a transporta un organ vital pentru o intervenție chirurgicală importantă.

Polițiștii italieni au condus un Lamborghini Huracan LP610-4 din nordul orașului Padova, în sud, până la spitalul Gemelli din Roma, parcurgând o distanță de aproximativ 500 de kilometri.

Atingând viteze de până la 230 km / oră, ofițerii de poliție au condus vehiculul acoperit în culorile albastru și alb pentru a ajunge la spital în doar două ore pentru o călătorie care, de obicei, ar dura aproximativ șase ore.

Potrivit poliției locale, funcția principală a acestui Lamborghini este de a transporta organe pentru transplant, plasmă și vaccinuri în întreaga țară. Oamenii legii au recunoscut că nu folosesc mașina pentru a urmări vitezomani care încalcă legea.

Superputeri și supermașini

„Pentru a salva o viață nu aveți nevoie de superputeri”, solidaritatea, tehnologia și eficiența ajută, se arată într-un mesaj al poliției publicat pe internet.

Pe măsură ce știrile au atras multă atenție în țară, Ministerul Sănătății a clarificat spunând că este un caz extrem de rar, aceasta fiind a doua situație de acest fel înregistrată în 2020.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Reuters / YouTube



Comentarii
Inchide