Mașina de familie perfectă? Cât costă o Skoda Octavia după 7 ani și 140.000 KM? – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 29 ian. 2024 Știri auto

O bancă din România vinde una dintre cele mai apreciate mașini pe piața second-hand din România. Merită cumpărată o Skoda Octavia cu 140.000 de kilometri la bord?

Skoda Octavia este una dintre cele mai populare mașini în România atât când vorbim despre piața mașinilor noi, dar și când vorbim despre piața mașinilor rulate. Surata lui Volkswagen Golf s-a remarcat întotdeauna prin practicalitatea de care a dat dovadă încă de la început, dar și prin raportul calitate/preț excelent.

Într-o piață în care prețurile mașinilor noi au tot crescut, oamenii se uită adesea și la alternative second-hand, iar Skoda Octavia este un model preferat de familiști. Cea de-a treia generație a modelului de clasă compactă a fost lansată în 2013 și a primit un facelift în 2017, actualizare ce revizuit designul exterior și a adus unele tehnologii moderne pe compacta producătorului ceh.

Cât costă o Skoda Octavia cu 140.000 de kilometri la bord?

Am găsit pe site-ul BT Leasing un exemplar din 2017. Ni se specifică faptul că mașina a fost înmatriculată pentru prima dată la finalul anului 2017. În această perioadă, se pare că mașina a parcurs 143.889 de kilometri.

Exemplarul listat la vânzare pe site-ul băncii este echipat cu motorul de 1.6 litri diesel, ce produce 116 CP și 250 Nm cuplu, fiind cuplat cu o transmisie manuală cu 5 trepte ce transmite toată puterea exclusiv roților față.

Pe listă de dotări a acestei mașini regăsim: clima automată pe 2 zone, geamuri electrice, oglinzi cu reglaje electrice, jante din aliaj de 16 inch și conectivitate Bluetooth cu telefonul. Mașina se prezintă într-o stare estetică bună, cu mici ciobituri ale vopselei, dar fără defecte grave. De asemenea, interiorul mașinii este în stare bună, chiar dacă acest exemplar a parcurs peste 140.000 de kilometri.

Pe site-ul băncii, mașina este listată la vânzare cu prețul de 11.305 euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide