Cum poți să-ți iei mașină de la Lidl cu 89 de euro pe lună?

Autor: David Andrei 04 dec. 2020 Știri auto

Pleci la cumpărături ca să faci provizii pentru sărbători și, în loc de carnea de porc, aduci acasă un Fiat 500. Așa ceva se poate întâmpla la Lidl. Lanțul de magazine oferă și servicii de leasing auto.

GALERIE FOTO

Lidl, în colaborare cu start-up-ul Vehiculum cu sediul la Berlin, le promite clienților că, la biroul dedicat, vor fi întâmpinați de specialiști care le vor face rapid contractul. Astfel, în doar 15 minute, aceștia pot pleca acasă cu un Fiat 500.

Pentru mașina de oraș, Lidl propune o rată de 89 de euro pe lună, echivalentul a 434 de lei. Condiția este ca viitorul posesor de Fiat să achite mașina integral în cel mult 48 de luni. Cei care cred că pot rambursa suma mai repede, pot alege un contract pe 36 de luni pentru o rată lunară de 94 de euro. Există și posibilitatea achitării mașinii în 24 de luni. În acest caz, clientul va plăti lunar 99 de euro. La biroul Lidl, clientul stabilește avansul cu ajutorul consultantului, dar acesta trebuie să fie de peste 50% din valoarea mașinii.

Ratele lunare includ eventualele reparații ale defecțiunilor acoperite de garanție, dar și costurile de înmatriculare și de livrare.

Cum pot comanda clienții un Fiat 500 la Lidl?

Cei tentați de a pune în coșul de cumpărături un Fiat 500 de la Lidl pot face comanda online. Au acolo posibilitatea de a selecta perioada de leasing. Tot acolo pot alege culoarea mașinii. Clienții trebuie să menționeze și numărul anual de kilometri pe care estimează că îi vor parcurge pe perioada contractului de leasing.

Fiat 500 disponibil în oferta Lidl are nivelul de echipare Pop Star. Mașina este pusă în mișcare de un motor de 1,2 litri pe benzină. Unitatea dezvoltă 69 de cai putere și este cuplată la o transmisie manuală. Pe lista de dotări intră volanul îmbrăcat în piele, aerul condiționat, geamurile electrice față și un ecran tactil prin intermediul căruia șoferul poate comanda diverse funcții.

Oferta este valabilă doar pentru clienții din Germania și în Spania și a debutat în februarie 2019. Forțat de pandemia de coronavirus, lanțul de magazine a renunțat la această ofertă de finanțare în 2020, dar are șanse mari să revină cu aceeași propunere în preajma Sărbătorilor, odată cu relaxarea restricțiilor în țările din vestul Europei.

Aceasta ar putea ajunge și în România, unde lanțul de magazine este unul foarte popular. În țara noastră, alte companii de leasing oferă un Fiat 500 cu o rată lunară începând cu 200 de euro în cazul în care clientul alege un contract pe 48 de luni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide