Momentul în care o mașină de transport valori este atacată. Șoferul, erou național

Autor: Promotor 03 mai 2021 Știri auto

Doi bărbați aflați într-o mașină de transport valori au trăit clipe de groază pe o autostradă din Africa de Sud. Vehiculul lor a fost atacat de hoți. Șoferul este acum erou național.

GALERIE FOTO

Cei doi au fost complet surprinși în momentul în care un grup de atacatori a deschis focul asupra lor în timp ce aceștia rulau pe autostradă. Atacatorii știau că cei doi transportă o sumă mare de bani. Aceștia au încercat să oprească vehiculul anti-glonț, o Toyota Land Cruiser modificată, trăgând în el.

Geamul din dreptul șoferului chiar a fost atins de unul dintre gloanțe. Bărbatul a reușit să-și păstreze calmul și a ținut vehiculul pe trasă în timp ce atacatorii continuau să tragă asupra sa. Agentul de lângă el a pus mâna pe arma automată din dotare și s-a pregătit de un nou atac. La un moment dat, cel aflat la volan îi dă un telefon și îi spune să sune două persoane. Cei doi speră să primească rapid ajutor. La un moment dat, șoferul curajos lovește intenționat mașina atacatorilor, un autoturism marca Audi, apoi îi urmărește până în parcarea unui hotel. Aceștia își lasă mașina acolo și fug.

În finalul filmării date publicității, cu o durată de 3 minute și 40 de secunde, șoferul este cel care îi smulge arma colegului și se dă jos pentru a-i confrunta pe atacatori.

Mașina de transport valori scapă, șoferul pornește în urmărirea hoților

Cei doi au reușit să scape, în cele din urmă, pentru că atacatorii au renunțat și au fugit cu mâna goală înainte de sosirea poliției. Șoferul curajos a fost lăudat de poliție. Cei are au văzut imaginile îl numesc “erou”.

Reacția lor în mașină de transport valori a fost surprinsă de o cameră de bord îndreptată spre cabină. Astfel de atacuri nu sunt o raritate în Africa de Sud. Cei doi au, probabil, și alte experiențe de acest tip. Amândoi purtau veste anti-glonț.

Autoritățile au confirmat că incidentul a avut loc pe 22 aprilie, în jurul orei 10 dimineața.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide