Mașină dezintegrată într-un accident în Capitală. Șoferul fugea de poliție

Autor: Promotor 26 mart. 2021 Știri auto

O mașină s-a dezintegrat în urma unui accident care a avut loc în Capitală. Șoferul gonea încercând să scape de poliție. Autoritățile au aflat ulterior că acestea conducea fără să dețină un permis de conducere. Doi copii, pasageri în mașină, au fost răniți și au fost transportați de urgență la spital.

GALERIE FOTO

În timpul urmăririi, bărbatul aflat la volan, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul mașinii, în timp ce gonea pe strada Barbu Văcărescu din Capitală. Acesta a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Vehiculul a ricoșat ulterior un stâlp care susține rețeaua de alimentare a tramvaielor, aflat între cele două sensuri de mers. Partea posterioară a vehiculului s-a dezintegrat, pur și simplu.

Șoferul și pasagerii săi au fost proiectați prin parbriz, pe sub acoperișul textil al autoturismului decapotabil. Bărbatul a încercat să-și continue fuga pentru a scăpa de oamenii legii. Acesta a fost urmărit pe jos de polițiști și prins după aproximativ o sută de metri.

Incidentul a avut loc mercuri dimineața. Polițiștii încercaseră să-l oprească pe șofer în jurul orei 07:35, dar acesta a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

Bărbatul care a provocat acest accident în Capitală a încercat să fugă de poliție pentru că nu avea permis

Cursa începuse când polițiștii au încercat legitimarea conducătorului auto, la intersecția Barbu-Văcărescu-Șoseaua Fabrica de Glucoză. Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerilor, o adolescentă în vârstă de 24 de ani și un copil în vârstă de 5 ani. Echipajul medical care a intervenit la fața locului a transportat cele două victime la spital, se arată într-un comunicat emis de Poliția Română.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul aflat la volan nu deținea un permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide