Mașina din poza de pe Tinder îți poate decide viața amoroasă

Autor: George Cristea 15 sept. 2020 Știri auto

Mașina din poza de pe Tinder îți poate decide viața amoroasă, iar această afirmație nu e doar în mintea celor care postează pe Tinder, ci rezultatul unui studiu în toată regula.

Intră în Galeria FOTO

Aparent, nu este suficient să arăți bine pentru a-ți asigura un „swipe right”, mai ales că Tinder este un spațiu aglomerat, unde este greu să ieși altfel în evidență. Potrivit unui studiu desfășurat de britanicii de la Click4Reg, anumite detalii de pe profilul tău de Tinder te pot ridica sau coborî în ochii celor de sex opus (sau, de ce nu, de același sex, gusturile nu se discută).

Pentru a afla cum influențează o mașină șansa de a stabili o întâlnire pe Tinder, cei de la Click4Reg au creat două profile, unul de bărbat și unul de femeie și au ales o poză de profil cu o mașină, pe care au schimbat-o la fiecare 300 de „swipe right”. 15 modele populare de mașini au fost selectate pentru realizarea fotografiilor de profil pentru a vedea care cresc sau descresc probabilitatea de a stabili o întâlnire. La sondaj au răspuns 4.375 de utilizatori Tinder.

Cum influențează mașina din poza de pe Tinder șansa de a stabili o întâlnire?

Chiar dacă românii se dau în vânt după modelele BMW, se pare că, în cazul britanicilor, Mercedes-Benz Clasa C este mașina care te face dorit pe Tinder. 72,6% a fost rata de succes a Clasei C, așa că acesta ar fi un pont bun dacă vrei să întâlnești jumătatea, fie chiar și pentru o noapte.

Pe locul al doilea s-a situat Range Rover Sport, cu o rată de succes de 71%, acesta fiind urmat de Volkswagen Polo, cu 70%. Alte modele populare s-au dovedit a fi BMW Seria 3 (68%), Volkswagen Golf (67%), Mini Cooper (66%) și Audi A3 (65,3%).

La polul opus s-a aflat Toyota Yaris, cu o rată de succes de numai 50,3%. Chiar și cu un Hyundai i10 ai mai multe șanse să agăți pe cineva pe Tinder decât cu Yaris, 52,3% fiind rata de succes a coreenei. Pe locurile următoare s-au clasat Nissan Micra (54%), Renault Clio (55,3%) și Fiat 500 (57,3%), cu toate că nu ambele sexe au preferințe identice. Astfel, bărbații au apreciat femeile cu Fiat 500, acest model fiind pe locul 5 în preferințele lor.

Un studiu asemănător, chiar dacă ceva mai detaliat, a fost realizat în urmă cu câțiva ani, rezultatele fiind surprinzătoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide